Benvingut/da a MueblesFrikis.com                                 Comparteix

Condicions d'ús del web i ls seus serveis:

Qui som:
Moblesfrikis.com és una tenda virtual de mobiliari auxiliar i decoració, original i creativa. Es tracta d’una iniciativa de Montserrat Simó S.L., empresa dedicada al mecanitzat en fustería des de fa més de 25 anys, que ofereix un ampli catàleg de productes de qualitat i disseny.
Com comprar:
El procès per comprar a la nostra botiga és molt senzill, i mitjançant uns pocs passos podrà adquirir l’atricle que desitgi d’una forma senzilla i segura.
1- Busqui l’article que desitgi comprar. Per a aquest propòsit disposa de vàries eines: Mitjançant el menú lateral organitzat per categoríes, pot clicar sobre la categoría a la qual pertanyi l’article (per exemple: un compostador el trobarà dins la categoría “jardí”). De la mateixa manera pot usar el menú de preus, amb el mateix criteri. Per últim, tambè pot cercar directament el producte en el cercador del web, situat en la part superior de la pàgina principal.
2- Un cop hagi identificat l’article desitjat, haurà d’elegir la quantitat i clicar sobre la tecla “Afegir a la cistella”, i automàticament es carregarà en la seva compra.
3- En aquest punt pot elegir seguir comprant o tramitar la compra. En cas que opti per tramitar la compra es imprescindible que es registri com a usuari, en cas que encara no ho sigui. Per fer-ho, cal emplenar els camps que se li apareixeran, i elegir una contrasenya només vosté sabrà.
4- Seguidament, haurà d’elegir la direcció d’enviament, (independentment de quina sigui la seva com a usuari), i la forma d’enviament.
5- El següent pas és el d’elegir la forma de pagament. Per fer-ho disposa de vàries opcions sobre les que clicar.
6- Per acabar, obtindrà una revisió de la comanda. Si alguna dada no fos desitjada, té la opció d’editar la cistella, i canviar el necessari. Si per el contrari, està d’acord amb la informació, clicant acceptar i la seva compra serà tramitada directament a moblesfrikis
Al enviar la seva comanda, sentèn que ha llegit i acceptat les condicions que aquí es detallen.
Formes de pagament:
Al confirmar la seva comanda s’abonarà la totalitat de la mateixa.
Disposa de dues ocpions per realitzar el pagament: Paypal i targeta de crèdit.
Els preus exposats a la pàgina web inclouen l’Impost sobre valor afegit (IVA).
Formes d’enviament i plaç d’entrega:
El preu del transport serà afegit a la factura, i per tant, asumit completament per el client. S'ha establert unta tarifa plana de 14,5 euros (IVA inclòs). Tots els productes exposats al web obtindràn aquest import. Pot estalviar despeses d'enviament al comprar varis productes (només es facturarà una vegada per comanda. Els costos d’enviament estàn calculats per a enviaments dins de la península iberica. Consulti les condicions i preus per altres enviaments.
La seva comanda serà entregada en la porta del seu domicili, mitjançant agència de tansports. En cas que no hi hagués ningú en el domicili, l’agència deixarà una nota d’avís, en la qual apareixerà un telèfon per que pugui posar-se en contacte i quedar per un altre dia per realitzar la entrega. El plaç d’enviament pot variar segons varis factors: En dies laborables (veure calendari de vacances de moblesfrikis.com), es recullen comandes efectuades durant el dia fins a les 13:00. Durant els dies de vacances del personal, les comandes es recullen, però no es gestionaràn fins al pròxim dia laborable. Tot i així, la empresa es reserva el dret a entregar en dies de vacances. Donat que disposem d’estoc de productes en magatzem, generalment els enviaments es faràn a la mateixa tarda. Tot i que donada la diversitat de productes, models i colors, és possible que algun model i color es pugui retrassar. En aquest cas serà avisat via e-mail. En el web s’informa dels stocks, tot i així és una informació orientativa, i s’aconsella consultar abans.
Calendari de vacances de moblesfrikis.com 2010:
- Setmana Santa: desde el 27 de Març al 11 d'Abril.
- Sant Joan y Festes Majors: des del 24 al 29 de Juny.
- Vacances d’Agost: des del 31 de Juliol al 8 d’Agost.
- Pont del Pilar: des del 9 al 12 d’Octubre.
- Dia de Tots Sants: 1 de Novembre.
- Pont de la Constitució: des del 4 al 12 de Novembre.
- Festes de Nadal: des del 22 al 31 de Desembre.
- Tots els dissabtes i diumenges.
Garantía de fabricació i devolució:
Tots els nostres productes han d’arribar en perfectes condicions al client.
En cas d’entrega d’un producte defectuós serà reemplaçat sense cost extra per al client, sempre i quan siguem informats en un plaç de 24 hores des de la recepció de la comanda.
Per fer-ho haurà d’enviar un correu a moblesfrikis.com (mueblesfrikis@gmail.com), indicant el número de comanda i factura, i la causa del defecte (són molt útils fotos del producte).
Altrament, la llei garantitza la possibilitat de retornar un producte sense que existeixi cap tipus d’incidència. El plaç establert és d’una setmana a partir de la recepció del producte. Queden exclosos productes no estàndards, o fets a mida. Per fer-ho haurà d’enviar un correu electrònic a la direcció que abans hem especificat, indicant novament el número de comanda i factura, i la causa de la devolució.
Per fer-ho haurà d’enviar un correu electrònic a la direcció que abans hem especificat, indicant novament el número de comanda i factura, i la causa de la devolució. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè per informar-li sobre la retirada del producte. Es procedirà al reembolsament de l’import un cop haguem rebut el producte i comprovat que es troba en perfectes condicions.
Al llarg del procès el mantindrem informat a través de correu electrònic.
Privacitat i confidencialitat:
Al realitzar una compra a moblesfrikis.com és obligatori registrar-se, cumplimentant les seves dades personals i de contacte. Això evitarà que, en el successiu, tingui que tornar a cumplimentar-los. En el moment en que vosté es registra en el nostre servidor o realitza una comanda, les seves dades personals són incorporades a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda, així com per enviar informació dobre ofertes i promocions que puguin resultar del seu interés. En qualsevol moment podrà modificar les dades del reu registre de client (canvi de domicili, telèfon...), o solicitar-nos el recordatori de la seva contrasenya, si la ha olvidat.
En cumpliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, com a client de moblesfrikis.com podrà en tot moment exercitar els drets d’accès, rectificació, cancelació i oposició, comunicant-ho al nostre correu electrònic.
Avís Legal:
Identificació completa de l’empresa:
Nom Comercial: Moblesfrikis.com
Raó Social: Montserrat Simó S.L.
Domicili social: C/ Pilota Basca nº 17. Rubí, 08191. Província de Barcelona.
C.I.F.: B - 58777392
Telèfon/fax: 935881258
E-mail: mueblesfrikis@gmail.com
Web: moblesfrikis.com
Propietat intelectual:
No es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web www.moblesfrikis.com, ni la seva dsitribució, difusió, ni la seva modificació, transformació o tractament informàtic sense el permís previ i per escrit del mateix.
Moblesfrikis.com es reserva el dret a efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes en el contingut de www. Moblesfrikis.com, podent cambiar preus, suprimir o afegir tant continguts com serveis que presta com la forma en la que aquests apareixin presentats o localitzats.
Les ventes realitzades a moblesfrikis.com se sotmeten a la legislació espanyola.
Limitació de responsablitat:
Des de moblesfrikis.com s’entèn que qui utilitza aquest lloc web, ho fa per la seva pròpia responsabilitat i risc. Moblesfrikis.com no garantitza que el lloc web es mantingui de forma ininterrompuda, sense retards, sense errors, sense omisions o lliure de virus per implicació de terceres parts alienes a la companyía.
Tanmateix, moblesfrikis.com no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin produir-se en el futur, ni dels desperfectes tècnics, de qualsevol naturalesa, ni assumeix la responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o ilícit de la informació que apareix al lloc web, quan aquests problemes vinguin derivats d’un tercer aliè a la companyia.